El passat ple municipal del dia 7 de Juny va ser molt important per l’aprovació de mocions com la sol·licitud d’un pediatra també per als dissabtes o el suport a la candidatura de les falles com a patrimoni de la humanitat. Tot i això, el treball del grup municipal Compromís no es limita a unes poques mocions. Ací vos resumim un poc algunes de les iniciatives que estem portant endavant a l’ajuntament.

-S’ha augmentat l’ajuda a empreses que contracten a treballadors de Massanassa durant 6 mesos de 2.000€ a 2.500€ per petició del regidor Pepe Nàcher. El motiu d’aquest canvi es que l’ajuda que es dona al poble per contractar a un treballador durant 3 mesos es de 1500€, i les empreses preferien contractar treballadors de 3 mesos en 3 mesos ja que d’eixa forma cobraven 3.000€ cada sis mesos en lloc dels 2.000€ que es donaven des de l’ajuntament pel període mes llarg, desincentivant així la contractació de 6 mesos. Agumentant-ho a 2.500€ farem mes atractiva la contractació de 6 mesos i posterior renovació, fomentant contractes mes llargs i estables.

-Compromís va a proposar que s’instal·len desfibril·ladors als edificis públics amb mes afluència de persones per prevenir els efectes dels accidents cardiovasculars en persones amb un alt risc d’accident. Quan algú que pateix aquest tipus de dolença sofreix un atac, la rapidesa es crucial per evitar seqüeles o fins i tot la mort. En aquesta iniciativa molt barata i fàcil d’implementar podem evitar moltes desgracies a les zones publiques del nostre poble.

-Anem a presentar per comissió que s’incremente el veremo de tall que s’utilitza per a adjudicar les ajudes socials. D’aquesta manera, gent que es quedava fora per molt poquet, pero que necessitava l’ajuda urgentment, podrà entrar en el pla d’ajudes de l’ajuntament.

Seguirem informant-vos i treballant pel nostre poble. Tenim un compromís amb Massanassa 😉