La Veu Primavera 2017

Benvolgudes veïnes i veïns de Massanassa. Després de uns mesos des de la publicació del nostre últim comunicat, de nou podem editar aquest butlletí. En aquest temps no hem deixat de treballar i mantenir l’acció municipal, de la que sense més passem a informar.

PRESUPOSTOS

“Compromís vota a favor dels pressupostos del PP” Podria ser el resum d’allò que diferents mitjans han publicat a les xarxes en relació a la nostra decisió de votar a favor dels pressupostos. Volem explicar el perquè d’aquesta decisió. L’equip de govern de l’ajuntament va mantindré converses amb tots els grups municipals avans de la presentació dels presupostos i des de Compromís, vàrem aprofitar aquestes converses per a fer, entre altres, les següents propostes:

Realitzar un estudi dels solars disponibles, que es pugen cedir a conselleria per a una nova escola publica de primària i de 0 a 3 anys.

Baixar els impostos al mínim legal possible. En l’anterior legislatura ja es realitzà la baixada de l’IBI a proposta nostra, beneficiant a unes 300 famílies.

– Estudiar la possibilitat legal d’assumir part de la taxa tamer per tal de reduir-la també al màxim possible.

Ampliar a més veïnes i veïns l’accés a les beques de menjador, beques de llibres i ajudes per a persones amb menors de 16 anys al seu càrrec, mitjançant la modificació de les condicions mínimes en l’adjudicació d’aquestes.

El País 2 MAR 2017 EL ROTO

Insistirem en la constitució del col·lectiu de protecció civil, proposat en l’anterior legislatura però que continua en estudi.

Confeccionar unes bases per a l’adjudicació de subvencions que beneficien a aquelles associacions i altres entitats que siguen transparents, estiguen obertes a la ciutadania i afavorisquen la participació dels veïns del poble.

Millorar els seients de les grades del pavelló i del camp de futbol del poliesportiu, i un accés directe des del camp de futbol al carrer per facilitar l’activitat esportiva, ja que actualment si cal eixir, s’ha de pegar tota la volta.

Tornàrem a reclamar la recuperació del servei d’agranada del poble, proposta que havia sigut rebutjada per l’equip de govern en l’anterior legislatura però que ara estan disposats a implementar.

Com va explicar el nostre regidor al ple municipal el dia de la votació, aquestes varen ser algunes de les condicions a canvi del vot a favor de Compromís per Massanassa als pressupostos de 2017. Ara toca continuar treballant per tal que es complisquen aquestes condicions. Des de l’oposició i sempre amb una millor Massanassa com al nostre màxim objectiu.

PEDIATRA DE GUÀRDIA

Compromís va presentar una moció al ple municipal, instant a la conselleria de sanitat a que cobrira els serveis de guàrdies de pediatria al nostre poble i que fora extensible a les guàrdies de zona Beniparrell, Albal, Catarroja i Massanassa. Com sempre, a Compromís per Massanassa xafem terra i mirem d’escoltar allò que la gent demana per tractar de fer-ho arribar a les institucions. Es el cas d’aquesta proposta que ens va ser formulada pels usuaris del centre de salut del poble.

Ambulatori de Massanassa

Gracies a aquesta iniciativa i després de múltiples reunions amb la conselleria i els responsables municipals i comarcals de de la zona sanitària d’urgències, Massanassa, junt amb els pobles de Beniparrell, Albal i Catarroja,  podrà disposar ara de un nou pediatra de guàrdia que estarà disponible tots els dissabtes a l’ambulatori de Catarroja.

Al nostre ambulatori continuarem com fins ara, amb un pediatra d’urgència un dissabte al mes, però continuarem treballant per aconseguir un pediatra de guàrdia cada dissabte per a Massanassa

Un pas més en la millora del serveis sanitaris al nostre poble, gracies al treball ben fet i a les vostres propostes.

Marcos Agudo Menéndez – Portaveu Local de Compromís per Massanassa

RENOVACIÓ DE L’EXECUTIVA

Portaveu Local – Marcos Agudo Menéndez

Co-Portaveu Local – Victoria Gallego Aguacil

Organització – Alfredo Raga Hervàs

Finances – Maria Antonia Ferrer Baixauli

Vocal – Sonia Domingo Martínez

Josep Nàcher continua sent el nostreregidor i portaveu del grup municipal a l’ajuntament.

ALS TREBALLADORS MUNICIPALS

Fa anys a la majoria de massanasseres i massanassers no els eixia a compte treballar per a l’empresa municipal. El camp o la fàbrica oferien millors possibilitats.

Ara, cada any n’hi ha mes actes i mes faena, però els nostres treballadors públics, la majoria dels quals son veïns del poble, continuen fent una excel·lent labor.

Es molt satisfactori que l’ajuntament i els seus treballadors estiguen tant disposats a ajudar, ja siga montant un entaulat, tallant un carrer o gestionant alguna tramitació burocràtica. Volem agrair, felicitar i animar a continuar a una plantilla que fa tot això possible.

MOCIONS DE COMPROMÍS PER MASSANASSA A L’AJUNTAMENT

  • Moció pel recolçament d’un finançament just. APROVADA

  • Pediatra d’urgencia tots els dissabtes. APROVADA

  • Falles patrimoni de la humanitat. APROVADA

  • Moció per instal·lar desfibriladors en punts del poble de molta afluencia (Massanassa poble cardioprotegit). APROVADA

Arxivat en: Economia i Ocupació, General, Massanassa, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *