Presentació

Coalició Compromís de Massanassa som la quarta força política de la població. Tenim un regidor a l’Ajuntament de Massanassa. A Compromís apostem per les noves formes de fer política, volem una democràcia més directa amb el poble, defensem el valencianisme, el progressisme i l’ecologisme com a motors de la nostra forma d’entrendre la societat. I sobretot volem que l’Ajuntament aposte per les polítiques socials. Aposta tu per nosaltres. Coalició Compromís de Massanassa.

Banner Candidatura massanassa

1- Josep Nacher i Ferrer
Portaveu de Compromís per Massanassa a l’Ajuntament durant els darrers 4 anys. Defensor dels drets de les persones. Molt vinculat al teixit fester, esportiu i cultural del poble.
2- Amparo Quirós i Jimenez
Un referent del món faller de Massanassa. Molt pròxima als moviments socials de Massanssa, coneix perfectament i defensa el comerç local com a motor de l’economia i el treball.
3- Maria Antonia Ferrer Baixauli
Funcionaria de l’Agència Valenciana de Turisme, coneix perfectament l’administració i la necessitat de la renovació i l’actualització de la mateixa.
4 – Marcos Agudo i Menéndez
Jove activista politic de Massanassa, representa la necessitat d’entrada d’aire fresc al nostre Ajuntament.
5. Eugeni Sanchis i Nacher
Defensor de l’esport local com a eina d’integració i desenvolupament social. Membre de la Intercomparsa.
6. Paqui Cuallado i Sanchis
Defensa i activista de l’Albufera, membre de FAPA València.
7. Francisco German Navarro i Alapont
Activista molt important dels diferents moviments socials que té Massanassa. És president de l’AMPA de l’IES.
8- Francisco Alapont i Llopis
Un gran referent polític a Massanassa. Ha estat delegat sindical i lluitador dels drets de les treballadores i treballadors.
9- Victoria Gallego i Aguacil
Una lluitadora dels drets de la dona i de l’impuls de les polítiques de joventut per aconseguir que els nostres joves tinguen millors oportunitats.
10 – Alfredo Raga i Hervàs
La lluita social ha format gran part de la seua vida. Activista d’esquerres, defensa la necessitat d’aconseguir un poble que done oportunitats de treball per a totes i tots.
11- Evangelina Heredia i Perez
Coneix perfectament el teixit comercial del poble. Ha estat molt implicada en la lluita per la defensa de l’educació pública.
12 – Onofre Vento i Sancho
Directiu i secretari del Centre Instructiu Musical de Massanassa és també un referència al món de la agricultura. Ha estat fundador de l’Unió de Llauradors i Ramaders.
13. Mari Carmen Andrés i Artolà
Col·laboradora en el naixement d’Escola Valenciana.

S1. José Torregrosa i Gomez
Un gran referent polític de l’esquerra a Massanassa.

GRUP EDITADA