Josep Nacher denuncia l’electoralisme en les obres de l’accés per vianants de la ronda sud

Compromís per Massanassa ha denunciat l’electoralisme de la posada en marxa de les obres d’accés per a vianants a la població per la ronda sud i que dóna accés directe a la CV-400. Des de la formació valencianista es considera una desconsideració cap a la població que els veïns i veïnes hagen estat vora quatre anys reclamant reiteradament l’inici de les obres i que tan sols ara a 2 mesos d’eleccions el govern local del Partit Popular haja considerat que eren necessàries.

“Des de Compromís per Massanassa hem apostat per aquestes obres des de fa molt de temps. De fet, la primera pregunta en plenari ordinari de la legislatura la vam dedicar a aquesta matèria i no vam obtindre resposta clara mai. Ara que s’acosten eleccions i el Partit Popular de Massanassa està preocupat pel seu futur electoral és quan comencen amb estes obres. Això ens sembla lamentable”, ha explicat el portaveu i candidat a l’alcaldia de Massanassa per Compromís, Josep Nacher.

IMG_0210Actualment, fins que finalitzen les obres Massanassa és la única població de la subcomarca de l’Horta-Albufera que no té accés per a vianants a la CV-400, més de 10 anys després de la seua posada en marxa. Durant estos anys des de cap administració, inclosa la local, s’ha fet res per assegurar la seguretat dels vianants de Massanassa, tot i que és una zona habitual de passeig de veïns i veïnes per a practicar esport.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *