Paelles 19 de Juny

El passat dia 19 de Juny varem passar una vesprada de categoria en el poliesportiu del poble, com moltíssims de vosaltres. Tinguérem un dia meravellós, amb el sol fora i un aire fresquet molt bo, ideal per a un dinar a l’aire lliure. Enguany no ha fet la caloreta, que no el caloret, d’altres anys, pero si que hem tornat a repetir l’èxit de sempre, perquè una vegada més milers de persones vingueren a disfrutar de l’alegria i de la festa. I es que no fa falta tindre molts diners ni ser “trending topic” per a plantar-se davant l’estafa de la crisi, de les retallades i de la precarietat laboral i dir que en tot el poder i els diners del mon no poden evitar que ens ajuntem tots, ens fem una paella i ens ho passem pipa. Els que no xerraven a la fresca es tiraven aigua els uns als altres en globus i pistoles, i al final uns i altres acabaren amb tota la roba i el monyo plens de pols de colors. No hi ha res que puga guanyar a una bona companyia i un bon got de qualsevol beguda fresqueta.

A disfrutar de l’estiu. No oblideu que totes i tots tenim el compromís irrenunciable de que ningú no ens lleve mai el somriure 😉

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *