Massanassa exemple de democràcia

Les massanasseres i massanassers varem donar ahir tota una llissó de democràcia i participació a la resta de l’estat amb una participació de casi el 80%. Els ciutadans ja hem triat als nostres representants i malgrat la incertesa i el temps perdut, toca posar-se a treballar d’una vegada.

Siga des d’un govern a la valenciana o des de l’oposició, les diputades, diputats, senadores i senadors de Compromís triades per vosaltres es van a deixar la pell per a que les institucions es gestionen amb eficàcia i eficiència, sense deixar a cap persona pel camí, i per suposat podeu estar tranquils de que es van a deixar la pell per a que els habitants del nostre Pais Valencià no siguem mai mes tractats com a ciutadans de segona.

Moltes gracies a totes i tots per eixos 1.510 vots. Sapigueu que gracies a vosaltres, pas a pas, anem a guanyar-li la guerra a la corrupció i a les injustícies. 😉

Una vegada més, Gracies!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *